Frittata

Lava Cake

Pizza pentru acasa

Piureul perfect a la Chef Florin

Cotlet de porc Barbeque

Pui intreg la cuptor cu fondue

Piept de rata cu varza rosie

Tutorial pentru o salata exceptionala

Cheeseburger cu cartofi prajiti

doar ganduri dupa lansare

A trecut o săptămână de când am lansat site-ul şi mă bucur că am reuşit să strâng câţiva oameni interesanţi la această lansare. Ce s-a întamplat de fapt? Am invitat câţiva jurnalişti şi bloggeri la o masă de prânz, am pregătit un meniu de degustare de patru feluri de mâncare, iar prietenul meu şi somelierul Virgil Mănescu ne-a povestit despre vinuri şi asocierea lor cu mâncarea.
IMG_9359 continuare

San Pellegrino Young Chef 2015

Zilele trecute, am luat parte la o premieră în România. Pentru prima oară, o companie de prestigiu cum este San Pellegrino a luat în considerare România, pentru a găzdui San Pellegrino Young Chef 2015, competiția care alege cei mai buni bucătari tineri, sub 30 de ani. Cu această ocazie, am fost invitat ca jurat, împreună cu alți doi chefi – Jerzy Pasikowski din Polonia și Jiri Stift din Cehia – pentru regiunea Europa de Est.
san pellegrino continuare

Nescafe

Ajutat de câteva jurnaliste pricepute, am gătit pe loc un desert cu cafea pentru toți cei 40 de invitați la evenimentul Nescafe.

Clatite cu nuci si miere

V-am promis pe Facebook că, în urma concursului de Dragobete, vă împărtășesc rețeta mea preferată de clătite. Nu e complicat, e o rețetă extrem de simplă și la îndemâna oricui, iar ingredientele le aveți cu siguranță pe-acasă. Asadar, azi îl ignorăm pe Scărlătescu și la clătite înainte!

clatite cu nici si miere
continuare

Dinner in the sky

Poate unul dintre cele mai spectaculoase evenimentele la care am participat, care a fost o experiență aparte și pentru mine, nu doar pentru cei care au luat masa suspendați la câteva zeci de metri în aer, în Mamaia. Împreună cu prietenul meu, somelierul Sergiu Nedelea și cu organizatorii evenimentului, am creat niște momente în aer de neuitat.

Credit foto: Valeriu Catalineanu, www.catalineanu.ro

continuare

Poveste

image1 (1)Experiența unui prânz în compania mea… Doar eu, cu mine.
Obișnuiam să fac asta când aveam ziua liberă, singura mea zi liberă din lună, pe când aveam 16 ani și mi-am început ucenicia în bucătărie.
Pe atunci, imi placea foarte mult să mă plimb prin Centrul Istoric, când nu era atât de plin de cluburi și restaurante, erau doar cateva. În acele vremuri, rockerii și hipioții mergeau în Centrul Vechi, iar cei care căutau distracții bahice erau mai mult prin Regie…
continuare