Garnier Olia
Am fost invitat împreună cu colegii mei, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, să realizăm un cooking show și o jurizare a preparatelor gătite de invitați după rețetele noastre, la evenimentul de lansare Garnier Olia. Nu știam că atât de multe jurnaliste gătesc atât de bine…
Placinta de berbecut
Se spune că, rețetele de succes sunt cele care spun o poveste, menită să întregească experiența culinară. Rețeta care m-a muncit cel mai mult până acum e cea a plăcintei de berbecuț. Poate din cauza faptului că e inspirată din rețeta clasică a marelui Radu Anton Roman, pe care îl admir foarte mult pentru felul în care a reușit să ne reînvie vechile comori culinare românești.
continuare
Reteta Lava Cake
Ați văzut-o în meniul Hell’s Kitchen, este și în meniul restaurantului Tapo și, într-o altă formă, la Goccia, Lava Cake rămâne una dintre rețetele preferate de toți clienții. M-am hotărât să vă dau rețeta mea, exact aceeași pe care o am în restaurante, pentru ca voi să aveți o experiența culinară similară chiar și acasă.

continuare